Slapen als een baby boek

Boeken over baby’s

Inbakeren brengt rust

Boekje Inbakeren brengt rust, geschreven door Ria Blomgeschreven door Ria Blom, ISBN 90-9014544-3

Boekje van 48 pagina’s waarin aan de hand van tekeningen wordt uitgelegd hoe je je kind kunt inbakeren met twee losse doeken. Daarnaast bevat het boekje informatie over de contra-indicaties, regelmaat en eenduidigheid, veiligheidsaspecten, afbouwen, motorische ontwikkeling en warmtestuwing en buikligging in relatie tot wiegendood.

Inbakeren brengt rust is te koop via www.debakermat.nl (alleen mogelijk via overboeking)

Regelmaat en inbakeren

Boek Regelmaat en inbakeren, geschreven door Ria Blomgeschreven door Ria Blom, ISBN 90-6238-741-1

Boek van 240 pagina’s boordevol praktische informatie gericht op het voorkomen of verhelpen van onrust of overmatig huilen. Meer over de achterliggende gedachte van rust, regelmaat en eenduidigheid. Geschikt voor ouders, maar ook voor professionals.

Koop Regelmaat en inbakeren bij Bol.com

Bebiboek

Hét Bebiboek, voor alle vaders en moeders met baby's, inclusief babymassagefilm!geschreven door Hanneke van den Brink, ISBN 978-90-821587-0-0

Hét Bebiboek, voor alle vaders en moeders met baby’s, inclusief babymassagefilm. Het boek helpt je verplaatsen in je baby, zodat je hem beter begrijpt.

Het boek nodigt je uit om de tijd te nemen om je kindje te observeren. Het stelt je gerust en geeft vertrouwen in je eigen kunnen. Een aanrader als je voor het eerst een kleintje krijgt!

Gratis download via Bebiboek.nl

Baby in een droomritme

Baby in een droomritme, geschreven door Stephanie Lampegeschreven door Stephanie Lampe, ISBN 94 900 23000

Baby in een droomritme bevat een plan, tabellen op leeftijd, ervaringen en een uitleg van het slaapproces; dag- en nachtritmes etc. Een volledig boek waarin diverse aanpakken staan beschreven met als doel dat ouders een eigen plan kunnen kiezen gebaseerd op wat hun baby al kan en het type opvoeding wat hen aanspreekt.

Koop Baby in een droomritme bij Bol.com

Slapen als een baby

Slapen als een baby boekgeschreven door Sylvie Zuidam, ISBN: 978-94-6233-104-4

Als je nog geen kinderen hebt, denk je: “Baby’s slapen veel, vallen vanzelf in slaap, hebben veel slaap nodig, slapen overal, worden wakker als ze honger hebben en slapen na een paar maanden door.” Als je baby er is, heb je gedachten als: “Doe ik het goed? Krijgt hij wel genoeg? Waarom huilt hij nu?”

Slapen als een baby is een boek voor (aanstaande) ouders die willen weten hoe ze rust en evenwicht kunnen vinden in hun leven met een baby. Een nieuw leven, dat allerlei vragen over voeding, slapen en huilen met zich mee brengt.

Het boek bevat informatie en geeft inzicht. Je kunt namelijk genoeg doen voor je baby! Met dit boek vind je vanzelf een manier die bij jou en jouw baby past.

Koop Slapen als een baby op Slapenalseenbaby.nl
(voor 15.00 uur besteld = vandaag verzonden)