Vergeet geen fotoboek te maken van het eerste levensjaar van je kind

Veel mama’s vinden dat het eerste levensjaar van hun kind voorbij vliegt. Zo lig je met je kind op de borst in het ziekenhuis, en zo verstuur je de uitnodiging voor zijn of haar eerste verjaardag. Pas op dat je de mooiste herinneringen aan dit eerste jaar niet vergeet! Leg ze vast in een fotoboek, zodat je deze momenten nog eens kunt herbeleven. Niet alleen leuk voor jezelf; ook je kind zal het leuk vinden om de fotoboeken later eens in te kijken, wanneer deze ouder is. Online kan je een leuk fotoboek maken, zonder dat je veel technische kennis nodig hebt. Een eenvoudige tool maakt het mogelijk om de foto’s van je mobiele telefoon, tablet of camera op een creatieve manier op de verschillende pagina’s van het fotoboek te verwerken. Je combineert de foto’s met leuke kaders, korte teksten en bijvoorbeeld cliparts.

Aan de slag met het maken van het eerste fotoboek

Stel het maken van een eerste fotoboek niet uit, maar begin er vandaag nog aan. Je kunt het ontwerp tussentijds opslaan en later weer doorgaan als je straks een andere taak op de planning hebt staan. Loop de fotobibliotheek op je smartphone nog eens na, om de leukste momenten uit het eerste levensjaar van je kind te verzamelen. Welke momenten mogen niet ontbreken in het fotoboek? Vervolgens upload je de foto’s eenvoudig naar de website of app om aan de slag te kunnen gaan met het vormgeven van het fotoboek.

Tip: het ontwerpen van een fotoboek over het eerste levensjaar van je kind is niet alleen leuk voor je eigen verzameling. Geef zo’n fotoboek ook eens cadeau aan je eigen ouders; de opa en oma van het kind. Wie vindt het immers niet leuk om een boek vol met schattige foto’s van je kleine te ontvangen?


Kies dit jaar voor persoonlijke kerstkaarten

Gebruik de foto’s van je kind niet alleen voor het maken van een persoonlijk fotoboek over zijn of haar eerste levensjaar. Je kunt de foto’s ook gebruiken om gepersonaliseerde kerstkaarten te maken voor de komende feestdagen! Het is ontzettend leuk om een dergelijke kaart te ontvangen als oom, tante, oma, opa of vriendin. Ook bij deze gepersonaliseerde kerstkaarten geldt dat je de foto van verschillende extra’s als kaders en cliparts kunt voorzien. Geef je kind bijvoorbeeld een kerstmuts, of voeg een kleine kerstboom toe aan de kerstkaart.

Reacties uitgeschakeld voor Vergeet geen fotoboek te maken van het eerste levensjaar van je kind